Holnap Tali! Web-es és TV platformokon megjelenő tinisorozat gyártása és teljes körű kommunikációja

Különleges szakmai kihívás a fiatalokkal való kommunikációs kampányok tervezése, főleg akkor ha számukra szinte már teljesen idegen csatornán próbálunk nekik üzeneteket eljuttatni.
2016-ban kezdtük el a “Holnap Tali!” websorozattal a egy Y és Z generációs közösség építését. A folyamatos párbeszéd természetesen nem lehetett teljes közösségi media felületek használata nélkül. Készítettünk tartalmat a facebookra, youtube-ra, instára de a 3 év alatt nem maradhatot ki a Musically-an vagy a TikTok sem.
A bevezetés kezdeti sikerei után az MTVA-val való partneri együttműködés kísérletet tettünk a sorozat klasszikus broadcast felületen való terjesztésére. Erre a Petőfi TV adott lehetőséget azzal, hogy napi rendszerességgel fő műsoridőben sugározta a “tartalmat”. 6 évadot készítettünk összesen több mint 240 epizódot. A műsor spinoff-jaként 2017 őszén, a sorozatszereplőivel egy színdarabot készítettünk SunCity címmel. Szente Vajk rendezésében és ismert színészek közreműködésével ma is a Pesti Magyar Színház repertoárján van.
 

 

 

 

 

Partner

MTVA